Bericht versturen
Thuis

Dongguang Haohan International Trade Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Haohanco., Ltd is professionele vervaardiging in Golfkartonmachine, zoals Corruated-Kartonproductielijn, Flexo-Printer en andere Machines, die voor wereldmarkt leveren. Al machine heeft ISO-9001:2000certificaat. De belangrijkste producten van de productielijn van golfkarton omvatten enige laag, met 3 lagen, 5 laag en 7 laag Golf kartonnen Productielijn. Ons bedrijf heeft sinds 1984 gelopen en in Cangzhou-Stad, Hebei-Provincie gevestigd. Met sterk technologieteam, is de machine beter en beter, is de arbeiders meer en meer deskundig. De producten is uitgevoerd naar Rusland, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere landen en gebieden. De wens werkt goed over de hele wereld met bedrijfsvrienden samen van.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Sinds zijn het oprichten in 1993, heeft het haohan bedrijf altijd in de golf & industrie van de kartondoos gewerkt, die zich van het manufacturering, het uitvoeren en introductie op de markt van machines voor verwerking van golfkarton en het vouwen van karton uitstrekken.

In 2004, verdeelde het haohan die bedrijf naar het nieuwe gebouw wordt verplaatst, dat over een uitgerust gebied van 12,000㎡ wordt uitgespreid, volledig en onafhankelijke, in gebied drie: productie, ontwerp en verkoop.

De productieafdeling bevat werktuigmachines en gebied voor het assembleren van de machines….

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Andere

Aantal werknemers : 20~50

Jaarlijkse omzet : 500-2600

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%