De Verpakkende Machinesco. van Hebeisoome, Ltd

 

OM VOOR ALTIJD TE ZIJN EN TE ZIJN!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Soome Packaging Machinery Co.,LTD

Van goede kwaliteit De Matrijzensnijder van Slotter van de Flexoprinter voor verkoop
Van goede kwaliteit De Matrijzensnijder van Slotter van de Flexoprinter voor verkoop
Het bedrijf van Hello soome Hartelijk dank voor uw beste kwaliteit en beste prijs van uw scheurende doelpuntenmakermachines, heb ik vele orden voor uw apparaten en kan beter en beter in de markt van Iran verkopen Dank Mohammadtabatabaei Verzonden van mijn iPhone

—— Mohammadali Tabatabaei

Ik ben online Chatten Nu

Hebei Soome Packaging Machinery Co.,LTD

1 2 3
Hebei Soome Packaging Machinery Co.,LTD Hebei Soome Packaging Machinery Co.,LTD Hebei Soome Packaging Machinery Co.,LTD
Bureaublok workshop workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SOOME
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1800000-1900000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 20% - 30%

  SOOME-MACHINES die in 1995 worden gevestigd specialiseerden zich in zich het ontwikkelen en volledig automatische productie, nauwkeurige hoge snelheid, en van goede kwaliteits verpakkende machines op een spoor van goedaardige ontwikkeling. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, hebben wij een andere nieuwe workshop uitgebreid om het productieproces te versnellen. Nu zijn er drie reusachtige workshops en één bureaublok met 3 vloeren over 15,000m2-lange status en upbright langs nationale weg.

 

  Plakkend met mechanotronics, moeten de intelligente verrichting, het eenvoudige gebruik, het energiebehoud en de milieubescherming die de collectieve filosofie die van onze arbeiders de woeste concurrentie op golf verpakkingsgebied onder ogen zien zijn omhoog met het hoge tempo van het moderne leven houden.

 

  Wij zetten onze harten in onze mening om geen inspanning te leveren uitrustend elk product. Vooral ontwikkelden wij automatisch verscheidene nieuwe hoge snelheidsmachines die de de concurrentiecapaciteit van onze klanten verbeterden, ook de erkenning van duizenden inpakkend bedrijven van domestics werden en overzee op het principe van eerlijk en betrouwbaar baseerden.

 

  Onze producten vinden etc. een goede verkoop in Argentinië, Rusland, India, Italië, Duitsland, Egypte, Vietnam, Spanje, Iran, Turkije. Iedereen die met ons samenwerken is trots van ons goed na de dienst en onbevangen houding. Welkom buitenlandse klanten die onze bedrijf en wens bezoeken verenigen wij ons ons in een gezamenlijke inspanning voor de mooie toekomst!

 

Contactgegevens
Hebei Soome Packaging Machinery Co.,LTD

Tel.: 86-0317-7800708

Fax: 86-0317-7800709

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)